PIZZA ISTANBUL HAMME

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1020 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Istanbul Hamme. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 9:56 Alles was dik in orde
9 mei 2024 om 6:04 Reeds 2maal dat we grote durums bestellen en elke keer maar 1 grote krijgen en andere een kleine is. En levering duurt altijd minstens half uur langer
7 mei 2024 om 6:18 nadat we hebben gebeld dat de levering niet was wat we hadden gevraagd, hebben we geen nieuwe bestelling gekregen, zijn dus maar gaan slapen zonder eten
4 mei 2024 om 21:12 Lekker zoals altijd!
28 apr 2024 om 20:22 De fles cola vanaf 35 euro is niet geleverd
20 apr 2024 om 20:31 Top!
20 apr 2024 om 20:21 Het eten was prima maar ze waren wel de groenten vergeten
19 apr 2024 om 0:09 Lekker maar fout, 2 grote besteld maar 1 grote en 1 kleine gekregen. En veel langer moeten wachten dan aangegeven in de app.
18 apr 2024 om 20:28 Lekkere pizza, snelle levering. wij kochten een medium had hem enkel iets groter verwacht.
17 apr 2024 om 22:17 Snel geleverd en super lekker.
16 apr 2024 om 19:23 Lekker
15 apr 2024 om 18:08 3 dingen besteld , 2 verkeerd , nergens een telefoon nr te vinden om te bellen